Op dit moment is de praktijk erg druk, waardoor ik genoodzaakt ben om voorlopig even geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Hiervoor mijn excuus.

PRODUCTEN

Süda-Care
Voetverzorging op niveau
Voetbalsem:
Deze voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingrediënten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten De waardevolle kamille bestanddelen en de etherische olie met zijn bisabolol gehalte, het kamille extract en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële en antimycotische werking.  Kan meerdere malen per dag worden gebruikt.
Voetbalsem Plus:
Voor de droge, vetarme huid. De samenstelling van kamille extract, azuleen, allantoïne, menthol, kamfer, biozwavel, eucerine en vaseline lijkt erg op dat van de normale voetbalsem. Door het hogere vaselinegehalte en toevoegingen van oliën worden droge en geïrriteerde huidgedeelten nog beter beschermd. Met name geschikt om ’s avonds te gebruiken.
Voetbad:
Ideale voorbereiding op de voetverzorging. Reinigend verzorgingsbad, dat vermoeide en belaste voeten reinigt en verfrist. Het voetbad deodoriseert, desinfecteert en voorkomt voetschimmel door de antimycotische eigenschappen van het undecyleenzuur. Door vochtinbrengende eigenschappen in het voetbad wordt de huid weer zacht en elastisch. 
Voet Peeling:
Verzorgende en regenererende peelingcrème met antibacteriële eigenschapen. De peeling bevat geen minerale olie, vaseline of kleurstoffen.
Klovencrème:
Verzorgende crème voor zeer droge en gekloofde huid. Intensieve verzorging op basis van vaseline. De klovencrème bevat een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine en wortelolie. Deze bestanddelen bevorderen de huidfuncties. Met name geschikt voor het behandelen van ruwe en gekloofde huid. ’s Avonds voor het naar bed gaan gebruiken.
Voetdeo Balsem:
Een intensief deodoriserende balsem tegen transpirerende voeten. Door zijn samenstelling vermindert het voetengeur en door zijn verzorgende bestanddelen is het ook voor doorgelopen voeten een weldaad. Kan ’s morgens en ’s avonds gebruikt worden.
Südan “F” crème en tinctuur:
Speciale preparaten voor de verzorging en bescherming van huid en nagels. De tinctuur beschermt door zijn hoge concentratie langdurig tegen infecties. De crème maakt de geïrriteerde huid tussen de tenen weer aangenaam zacht en elastisch. Dagelijks aanbrengen.
Depend nagellak:
In de meest fantastische, goed dekkende kleuren. Belangrijk is dat alle lakken vrij zijn van tolueen, formaldehyde, dibutylftalaat en kamfer. Dus ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een formaldehyde allergie. De collectie omvat naast de kleurlakken een base- en topcoat.
Depend Gellack:
De gellack heeft een verstevigende werking, wat erg prettig is als u wat dunnere en makkelijk scheurende nagels heeft. Nagelverlenging is niet mogelijk met de gellack.
LCN Wilde-Pedique silver plus:
Een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een perfect en blijvend resultaat nagestreefd wordt. Deze LCN Wilde-Pediqui silver plus bevat het wetenschappelijk geteste, kiemdodend component piroctone olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde antimycotische componenten nog beter ondersteunt. 
Swissdermyl groene azuleenhars:
Hars op basis van natuurlijke bijenwas en hooggeconcentreerd azuleen. Wordt voornamelijk gebruikt om de gevoelige zones te epileren zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Vermindert roodheid en irritaties. 

Geïnteresseerd in één van deze behandelingen of producten?
Maak een afspraak

Provoet

logo-provoetJosé Pedicurepraktijk is aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor voetverzorger / pedicure Provoet. Voetverzorgers kunnen uitsluitend lid worden van Provoet, wanneer zij voldoen aan erkende opleidings- en exameneisen.

Afspraken afzeggen of verzetten

Wilt u een afspraak verzetten of afzeggen? Dat kan, maar doe dit a.u.b. 24 uur van te voren. Een keer een afspraak vergeten kan iedereen overkomen. Daarom zal ik een eerste vergeten afspraak niet in rekening brengen. Een tweede vergeten afspraak ben ik genoodzaakt wel in rekening te brengen.

Een origineel cadeau

Verras iemand met een cadeaubon voor een voetbehandeling. 

Betaalmogelijkheden

Betalen is mogelijk via PIN of contact.

Pinnen mag

Klanttevredenheid

Bent u tevreden, vertel het anderen.
Bent u niet tevreden, vertel het mij.