Op dit moment is de praktijk erg druk, waardoor ik genoodzaakt ben om voorlopig even geen nieuwe klanten meer aan te nemen. Hiervoor mijn excuus.

WELKOM OP DE WEBSITE VAN JOSE PEDICUREPRAKTIJK

Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben José Hilhorst en gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1988 en pedicure sinds 1993. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik enkele jaren een eigen schoonheids- en pedicuresalon gehad. Daarna heb ik een periode in het bedrijfsleven gewerkt, maar nu toch weer de draad opgepakt.

Na een korte studie om mijn kennis en vaardigheden op te frissen, ben ik opnieuw begonnen met mijn pedicure praktijk. Mijn enthousiasme is hierdoor enorm gegroeid en heb ik ervoor gekozen om mijzelf verder op te laten leiden tot Medisch Pedicure bij Pedicure Tilburg Opleidingen, welke ik in 2016 succesvol heb afgerond. Ik mag nu alle zogeheten risicovoeten behandelen, zoals de diabetische-, reumatische-, spastische-, oncologische-, oudere- en verwaarloosde voet. Ook de speciale voettechnieken, zoals antidruk techniek, nagelbeugel technieken, nagelreparaties en het maken van orthesen zitten in mijn pakket.

Als Medisch Pedicure ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Een plaats in dit register is alleen te verkrijgen wanneer je in het bezit bent van een erkend diploma of certificaat. Om geregistreerd te blijven ben je verplicht om gedurende drie jaar accreditatie punten te behalen. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de behandelingen en tarieven. Wilt u een afspraak maken, dan kan dit via e-mail of telefoon: 

E-mail: mail@josepedicurepraktijk.nl
Telefoon: 06 224 280 71  

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. U bent van harte welkom.

Provoet

logo-provoetJosé Pedicurepraktijk is aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor voetverzorger / pedicure Provoet. Voetverzorgers kunnen uitsluitend lid worden van Provoet, wanneer zij voldoen aan erkende opleidings- en exameneisen.

AGB code 96100560
KRP.Nr. 14399
Provoet Lidnummer 315161

logo-procert


Vergoedingen 2019

Kijk voor informatie over vergoeding hier

Afspraken afzeggen of verzetten

Wilt u een afspraak verzetten of afzeggen? Dat kan, maar doe dit a.u.b. 24 uur van te voren. Een keer een afspraak vergeten kan iedereen overkomen. Daarom zal ik een eerste vergeten afspraak niet in rekening brengen. Een tweede vergeten afspraak ben ik genoodzaakt wel in rekening te brengen.

Een origineel cadeau

Verras iemand met een cadeaubon voor een voetbehandeling. 

Betaalmogelijkheden

Betalen is mogelijk via PIN of contact.

Pinnen mag

Klanttevredenheid

Bent u tevreden, vertel het anderen.
Bent u niet tevreden, vertel het mij.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.